Ha produceert energie ✨ Een dak vol zonnepanelen

terug naar alle stories
Gepubliceerd op 26/09/24

Zon zonniger zonnigst

Sinds augustus 2023 is het dak van de Ha bezaaid met een veld vol zonnepanelen. Jawel, we verwekken zelf onze energie!

Deze groene stap is een logische uitbreiding binnen ons engagement om energieverbruik te verlagen. We doen niet alleen ons best om slimmer en bewuster om te gaan met de energie die we nodig hebben voor lichtinstallaties, koeling en andere voorzieningen, maar we nemen nu ook actie om de resterende impact te compenseren.

Naar de cijfers 

Dankzij de zonnepanelen kan Ha Concerts een aanzienlijk deel van haar eigen energiebehoefte zelf voorzien. Dit betekent dat we ons steentje bijdragen aan de reductie van CO2-uitstoot en actief werken aan een schonere toekomst.

Zo kunnen we blijven genieten van schitterende concerten en culturele evenementen, en houden we onze ecologische voetafdruk zoveel mogelijk binnen de perken.

Meten is weten

Ben je benieuwd hoeveel energie onze panelen vandaag hebben opgewekt? Of wil je weten hoeveel CO2-uitstoot we hebben gecompenseerd, oftewel hoeveel bomen we in theorie hebben 'geplant'? Bij Ha Concerts geloven we in transparantie: meten is weten.

Daarom houden we de vinger aan de pols en delen we graag onze duurzame resultaten met jou. Samen maken we het verschil, met elke kilowatt die we zelf opwekken.

Naar de cijfers 

Nieuwsbrief

Subscribe

Ontvang algemeen nieuws, een jazzbrief van de programmator of enkel het programma voor kinderen.

Ik schrijf mij in

Door in te schrijven, ga je akkoord met ons privacybeleid.